Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kemal Kılıçdaroğlu, isim verdi: ABD’ye parayı gönderen oğlun Bilal, alan ise kızın Esra!

Kemal Kılıçdaroğlu, isim verdi: ABD’ye parayı gönderen oğlun Bilal, alan ise kızın Esra!


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine ilişkin ‘kaçış planı’ iddiasıyla ilgili yeni paylaşımlarda bulundu. Hakkındaki iddialar nedeniyle dava açacağını duyuran Erdoğan’a cevap veren Kılıçdaroğlu, “Bu vakıflar üzerinden paraları transfer ettiren, oğlun Bilal Erdoğan. Parayı alan tarafta ise kızın Esra Albayrak var. TURKEN paravan bir vakıftır, amacı ABD’ye servet ve insan transferidir.” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına cevap olarak bir dizi paylaşımlarda bulundu. ABD’de kurulan TURKEN Vakfı ile ilgili Erdoğan’a sorular soran Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, aile üyelerin paralel hayat kurma telaşı içindedirler. Şimdi kurmaylarını ara ve bu akşam aHaber’e koşmalarını söyle.” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaşımları şöyle:

TÜRKEN, PARAVAN BİR VAKIFTIR; AMAÇ SERVET TRANSFERİ

TÜRKEN, NEDEN ABD’DE ÇİFTLİK SATIN ALDI?

AMACIM PARA KAÇIRMA SİSTEMİNİ İFŞA ETMEKTİ

NE OLMUŞTU?

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden Ensar Vakfı ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’nın (TÜRGEV), ABD’deki ‘paravan bir vakfa’ toplamda 1 milyar lira gönderdiğini söylemişti. Bu vakfın, Ensar ve TÜRGEV’in ortak kurduğu TURKEN Vakfı olduğu belirtilmişti. Söz konusu iddiaları reddeden Erdoğan, CHP liderine tazminat davası açmıştı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version