Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Gaziantep’te ‘üzerimde bomba var’ diyen şahıs polis tarafından vuruldu

Gaziantep’te ‘üzerimde bomba var’ diyen şahıs polis tarafından vuruldu


Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde ‘üzerimde bomba var’ diyen şahıs polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Önce öldüğü açıklanan şahsın, yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

İddiaya göre İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısına gelen bir kişi, üzerindeki yeleği ve elindeki kumandayı göstererek, polislere ‘kendisini patlatacağını’ söyledi. Zanlı, ‘canlı bomba’ olabileceği şüphesiyle polisler tarafından vuruldu.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü’nün bulunduğu Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı, tedbir amaçlı yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Olayın ardından özel kıyafetlerini giyen bomba imha ekipleri şahsın üzerinde bomba araması yaptı. Üzerinde bomba olmadığı tespit edilen şahıs yapılan aramanın ardından ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Şahsın üzerinde ve yere bıraktığı poşette herhangi bir patlayıcı maddeye ulaşılmadı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, konuyla ilgili açıklamasında, “Emniyet Müdürlüğümüzün önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi polislerimizce yaralı olarak etkisiz hale getirildi.” dedi. Gül, Emniyet Müdürlüğü önünde etkisiz hale getirilen kişinin çok sayıda adli kaydının bulunduğunu bildirdi.

SALDIRGANIN ÜZERİNDE KABLO DÜZENEĞİ ÇIKTI

Şahsın yapılan üst aramasında kablo düzeneği bulundu. Düzeneğin ise herhangi bir patlayıcıya bağlı olmadığı öğrenildi. Henüz ismi açıklanmayan saldırganın çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu belirtildi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version