Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Galatasaray’da eski başkan Dursun Özbek de seçime dahil oluyor

Galatasaray’da eski başkan Dursun Özbek de seçime dahil oluyor


Galatasaray Kulübü’nde başkan adaylarından Metin Öztürk, 11 Haziran’daki olağanüstü seçimli genel kuruluna eski başkanlardan Dursun Özbek’le hazırlayacakları listeyle gireceklerini söyledi.

Galatasaray, Burak Elmas’ın idari yönden ibra edilmemesinin üzerine seçim sürecine girmişti. Üyelerden Fırat Develioğlu’un mahkeme başvurusu nedeniyle seçimler 4-11 Haziran tarihlerine ertelenmişti.

 

Adaylardan Metin Öztürk, AA muhabirine, eski başkan Dursun Özbek’le görüşmelerinde önemli ilerlemeler sağladıklarını söyleyerek, şöyle konuştu: “Dursun başkanla beraber yarın liste çalışması yapacağız. Anlaşırsak ortak liste vereceğiz. Prensip anlaşması yaptık. Gizli saklı bir şey yapmadığımız için de bunu duyuruyoruz. Galatasaray’da kapı arkasında işlerin yapılmasına karşıyız. Yaptığımız görüşmede mutabık kaldık. Yarın oturup liste yapacağız.”

 

Galatasaray’ın geleceğini ön planda tuttuğunu aktaran Öztürk, şunları söyledi: “Ben dört senedir çalışan biri olarak kendi çıkarıma ya da geleceğime değil, Galatasaray’ın çıkarına ve geleceğine bakarak bir karar aldım. Bu listenin içinde Dikran Gülmezgil, İsmail Sarıkaya, Rıza Morova, Bora İsmail Bahçetepe, Dursun Özbek, Erden Timur var. Böyle harika bir ekibi Galatasaray bir daha ne zaman görecek? Herkes ‘Listeler yetersiz.’ demiyor muydu? İşte bombayı patlattık.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version