Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Davutoğlu: Erdoğan’ı kendi kibri bitirecek

Davutoğlu: Erdoğan'ı kendi kibri bitirecek


Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu Partisinin 23. İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “vicdanlı ol” çağrısı yapan Davutoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 Memleketimize ağır bir kabus çöktü. Vicdanlı ol sayın Erdoğan vicdanlı ol. Sizi iktidara getiren milletin vicdanıydı. Siz o vicdandan koptuğunuz için ülkeyi ve kendinizi uçuruma götürüyorsunuz. Kur Korumalı Mevduat adı altında akıl dışı, vicdan dışı ve İslam dışı uygulamayı yapacaksınız, garibanın hakkını yiyerek onları üç beş faizci ve haramzadeye aktaracaksınız sonra da İslam’dan bahsedeceksiniz. Utanın, utanın.

Bu ne kindir? Sayın Erdoğan’ı kendi kibri bitirecek. Bayramlaşalım dedik ‘olmaz’ dediler. Bize selam vermeyenler. İsrail yetkilileri ile bir araya geliyor. Kendisinin yüreği yok. Sizin sandığınız bizin namusumuzdur. Bize verilsin ya da verilmesin her bir oyunuz bizim için namus borcudur.

CAHİL ZİHNİYETE KARŞI MÜCADELE ETMEYE HAZIRIZ

Para politikasını yok eden cahil bir zihniyete karşı mücadele etmeye hazırız. Senin gözündeki ışıltı bizi ne ilgilendirir? Türk lirasını pul değeri bile olmayan para durumuna düşürdünüz. Ezanı susturmayacak olan da biziz, bayrağı indirmeyecek olan da biziz.

BU ÜLKEYİ NASIL BİR ZİHNİYET İLE YÖNETECEĞİZ?

Biz sistem kuracağız. Yeni cumhurbaşkanı ya 6 liderden biri olur ya da dışarıdan birisi olur. İster 6 liderden biri olsun ister dışardan birisi olsun üzerinde mutabık kalacağımız birisi olacak. Bu ülkeyi nasıl bir zihniyet ile yöneteceğiz?

TEK BİR KİŞİNİN İKİ DUDAĞI TARAFINDAN YÖNETİLMESİNE İZİN VERMEYİZ

Ortak aday kim aday olursa olsun Türkiye’yi 6 liderin ortak görüşleri yönetecek. Geçmiş dönemde en yakın çalışma arkadaşlarımızın nasıl bozulduğunu görmüş biri olarak bundan sonra bu ülkenin tek bir kişinin iki dudağı tarafından yönetilmesine izin vermeyiz.

28 Şubat asla geri gelmeyecektir. 28 Şubat’ın yasakları bu ülkenin üzerine bir daha çökmeyecek. Sayın Erdoğan Ak Parti kitlelerine ‘bize itaat etmek zorundasınız, biz gidersek tufan” şeklinde açıklamalarda bulunuyor.

SAYIN ERDOĞAN SANKİ BU YARDIMLARI KENDİ CEBİNDEN VERİYOR

Erdoğan’ın ağır ithamlarda bulunup anlaşamadığı kimse olmadı. AK Partili kardeşlerime sesleniyorum. Asla korkmayın. Kimseye haksızlık yapılmasına izin vermeyiz. İlkemiz açıktır. Kimse korkmasın. AK Parti iktidarı ‘biz gidersek sosyal yardımlar kesilecek’ diyor. Sayın Erdoğan sanki bu yardımları kendi cebinden veriyor.

Sosyal yardım desteklerimizle dezavantajlı kesimlerin rahat bir hayat sürmesini sağlayacağız. İlk yapacağımız iş gelir adaletsizliğini düzeltmek olacak.

SEFERBERLİK İLAN EDİYORUZ 6 KASIM’DA SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ

Şu andan itibaren seferberlik ilan ediyoruz. 6 Kasım’da seçim varmış gibi çalışacağız. Türkiye’de seçimlerin ne zaman olacağına Bahçeli karar verir Erdoğan değil. Sayın Erdoğan ‘Erken seçime gitmek vatana ihanet etmektir’ dedikten kısa süre sonra erken seçim kararı almıştı. 6 Kasım’da seçim olacak demiyorum ama seçim 6 Kasım’da yapılacakmış gibi çalışacağız. Alanlarda olacağız.

Tatil yol, dur yok seferberlik var.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version