Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP’den 102 vekille saha çalışması: 2023 seçimleri için nabız tutulacak

CHP'den 102 vekille saha çalışması: 2023 seçimleri için nabız tutulacak


CHP’li 102 milletvekilinin 3-6 Haziran tarihleri arasında 51 kente giderek yurttaşlarla bululşacağı belirtildi. “Sorunu biliyoruz, çözeceğiz” temasıyla gerçekleştirilecek saha çalışmasında, hem halkın sorunlarını dinlenip çözüm yolları anlatılacak hem de 2023 seçimleri için nabız tutulacak.

CHP MYK Pazartesi günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda Kılıçdaroğlu’nun 30 Büyükşehir dışında 51 ile gidilmesi ve saha çalışması yapılmasını kararlaştırdığı öğrenildi.

Habertürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre genel başkan yardımcıları ve grup başkanvekilleri dışındaki vekillerin bu çalışmada yer alacağı belirtildi.

SENDİKALAR, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ VE TİCRAT ODALARI ZİYARET EDİLECEK

CHP Meclis grup yönetiminin de 102 ismin saha çalışması için vekillere duyuru yaptığı kaydedildi. Her ile iki vekil gidecek şekilde kura çekildiği ve iller giden vekillerin tüm ilçeleri gezeceği ifade edildi. Aynı zamanda ticaret, sanayi odaları, ziraat odaları, barolar, meslek örgütleri odaları, sendikalar ve diğer sivil toplum örgütleri ziyaret edilecek.

Yapılan ziyaretlerde önce o kentin ve ilçenin sorunları dinlenecek. Ardından CHP’li vekiller o sorunlara yönelik çözüm projelerini anlatacak. Halka “sorunu biliyoruz, çözeceğiz” mesajı verilecek. Kentten ayrılmadan önce bir de basın toplantısı ile yapılan ziyaretin değerlendirmesi yapılacak. Ziyaretlerde halkın nabzının da tutulacağı, sorunları çözme mesajıyla düşük oy alınan yerlerde bu oran arttırılmaya çalışılacak.

RAPORLAR CHP LİDERİNE SUNULACAK

CHP grup yönetimi 3-4-5-6 Haziran tarihlerinde ziyaretlerini gerçekleştirecek olan vekillere 10 Haziran saat 17:00’ye kadar da rapor hazırlamaları için süre tanıdı. Raporlar Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version