Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ayşe Özdoğan, ‘dua’ istiyor: Zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyorum

Ayşe Özdoğan, ‘dua’ istiyor: Zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyorum


Yargıtay’ın hakkındaki hapis cezası kararını onamasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen ancak tepkiler üzerine 27 Kasım’da tahliye edilen 4. evre kanser hastası Ayşe Özdoğan, sevenlerinden dua istedi.

Mevcut tümör tamamen temizlenmediği gerekçesiyle kemoterapinin devam edeceğini açıklayan Özdoğan, son sosyal medya paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Karaciğerde şüpheli bir alanın olması ve mevcut tümörün tamamen temizlenmemesinden dolayı kemoterapiye devam kararı alındı. Zor ve sıkıntılı bir tedavi surecinden geçiyorum. Merak eden, soran herkese çok teşekkür ediyorum. Kanser tedavisi gören insanlar kuş tüyü yataklarda bile Yatsalar bütün hücrelerine bıçaklar saplanıyor , bütün kemikleri ayni anda kırılıyor gibi oluyor. Bu durum cezaevinde daha da dayanılmaz olabiliyor ve daha vahim sonuçlar doğurabiliyor.”

Karacigerde supheli bir alanin olmasi ve mevcut tümörun tamamen temizlenmemesinden dolayi kemoterapiye devam karari alindi.Zor ve sıkıntılı bir tedavi surecinden geciyorum. Merak eden, soran herkese cok tesekkur ediyorum.Kanser tadevisi gören insanlar kuş tüyü yataklarda bile pic.twitter.com/XMGxvjE1Bk

— Ayşe Özdoğan (@ayse_ozdogan1) May 11, 2022

EŞİ DE YAKLAŞIK 4 YILDIR TUTUKLU

Hizmet Hareketi’ne ait bir yurtta çalıştığı için hakkında verilen hapis kararı Yargıtay tarafından onanan 4. evre kanser hastası Ayşe Özdoğan, 2 Ekim’de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Özdoğan, tepkiler üzerine yaklaşık 2 sonra tahliye edildi ancak tedavisi aksadığı için hastalığı da ilerledi. Özdoğan’ın eşi de yaklaşık 4 yıldır tutuklu.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version