Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li vekilden Cahit Özkan yorumu: Ne yiyip içtiğini incelemek lazım

AKP’li vekilden Cahit Özkan yorumu: Ne yiyip içtiğini incelemek lazım


AKP’li bir vekil, Türkiye – Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ilişkileriyle ilgili açıklamaları sonrası görevden alınan eski AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan için, “Bu kafaya nasıl ulaştığını ancak yediğini içtiğini inceleyerek anlayabiliriz” ifadesini kullandı.

Independent Türkçe’den Can Bursalı’ya konuşan ve isminin paylaşılmasını istemeyen AKP’li vekil, Cahit Özkan sürecini yorumladı. AKP’li isim, “Ne yiyor, ne içiyor incelememiz lazım. Bu kafaya nasıl ulaştığını ancak yediğini içtiğini inceleyerek anlayabiliriz” dedi.

Geçmişte bakanlık ve başbakan yardımcılığı görevini üstlenmiş AKP’li vekil, sığınmacı konusunda ön plana çıkan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’la ilgili de “Ümit Özdağ bir vakadır. Benim çalışma alanım, o vakayı anlamak için yeterli değil” dedi.

Serbest Görüş:

 

NE OLMUŞTU?

AKP Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalındaki programda “Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye’ye teslim oldu” demişti. Açıklaması tartışma yaratan Cahit Özkan, AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in “Beyanları parti görüşünü yansıtmıyor” dedikten bir süre sonra grup başkanvekilliği görevinden alındı. Özkan görevden alınmasını “görevden affımı istirham ettim” ifadesiyle açıklamıştı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version