Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Adalet Bakanı Bozdağ’dan CHP’ye kınama: Yargı görevlileri tehdit edilemez; yargı kararları siyasi taraftarlığa uygunluğa göre değerlendirilemez

Adalet Bakanı Bozdağ'dan CHP'ye kınama: Yargı görevlileri tehdit edilemez; yargı kararları siyasi taraftarlığa uygunluğa göre değerlendirilemez


Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yargı kararlarını bahane ederek, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan seviyesiz, ahlak ve hukuk dışı ifadelerinden dolayı CHP Genel Başkanını ve CHP’li yetkilileri kınıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Ana muhalefet partisi lideri ve yetkililerinin, bekledikleri gibi karar vermeyen yargı görevlilerini tehdit ve hakaretlerle hedef alması asla kabul edilemez” dedi.

 

Twitter hesabından paylaştığı mesaj dizisinde Bozdağ, “Ana muhalefet partisi lideri ve yetkililerinin, bekledikleri gibi karar vermeyen yargı görevlilerini tehdit ve hakaretlerle hedef alması asla kabul edilemez. Yargı kararları, siyasi taraftarlığa uygunluğa göre değerlendirilemez” diye yazdı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version