Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Pakistan eski Başbakanı İmran Han’ın eski bakanı ‘isyan’ uyarısında bulundu

Pakistan eski Başbakanı İmran Han’ın eski bakanı 'isyan' uyarısında bulundu


Fotoğraf: Gazete Duvar

Pakistan eski Başbakanı İmran Han’ın Enformasyon Bakanlığını yapan Favad Çodri, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 16 Nisan’da Pencap Meclisi’nde çıkan arbede sonrasında Çodri’nin yaptığı açıklamada; “yakında kendisi bile bu öfkeli grubu durduramayacak ve ülkenin sivil bir ayaklanmaya sürüklendiğini” ifade etti.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre; İmran Han’a yakın bir isim olan Çodri, eski Başbakan’ın bugüne kadar “sakinliğini sonuna kadar koruduğunu” ancak “yakında kendisi bile bu öfkeli grubu durduramayacak ve ülkenin sivil bir ayaklanmaya sürüklendiğini” görebileceklerini söyledi.

Pakistan eski Başbakanı İmran Han’ın Enformasyon Bakanlığını yapan Favad Çodri, 16 Nisan günü Pencap Meclis’inde çıkan kavgadan sonra, Twitter hesabından Pakistan’ın bir sivil ayaklanmaya yakın olduğunu iddia etti.

Han’a yakın bir isim olan Çodri, eski Başbakan’ın bugüne kadar “sakinliğini sonuna kadar koruduğunu” ancak “yakında kendisi bile bu öfkeli grubu durduramayacak ve ülkenin sivil bir ayaklanmaya sürüklendiğini” görebileceklerini söyledi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version