Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Monica Belluci İstanbul’da

Monica Belluci İstanbul'da


Dünyaca ünlü yıldız Monca Belluci “Maria Callas: Mektuplar ve Anılar” oyunu için İstanbul’a geldi.

Yarın ve 22 Nisan’da “Maria Callas: Mektuplar ve Anılar” oyununda sahne alacak Monica Belluci, İstanbul’da Piu Entertainment ortaklarından Raif İnan ve Cemil Demirok ile bir araya geldi.

Ajandakolik’in aktarımına göre sanatçıya dünyaca ünlü Türk soprano Leyla Gencer’in biyogrofisi “Bir Prima Donna’nın Öyküsü” ve sanatçının eserlerinden oluşan kayıtlar hediye edildi.

KİTAPTAN UYARLANDI

Soprano Maria Callas’ın Tom Volf tarafından kaleme alınan ‘Maria by Callas’ kitabından, yine kendisi tarafından sahneye uyarlanan “Maria Callas: Mektuplar ve Anılar”, İtalyan oyuncu Monica Bellucci’nin performansı ile 21-22 Nisan’da Zorlu PSM’de izleyiciyle buluşacak.

Sopranonun eserini yorumlayan Bellucci’nin performansı ile sahnelenecek olan “Maria Callas: Mektuplar ve Anılar”, Callas’ın sadece Maria olarak esasında kim olduğunu, nereden geldiğini, şöhretini ne zorluklarla kazandığını, dostluklarını ve aşklarını anlatıyor. Maria Callas’ın hayatına dair bilinmeyen detayların ve ilginç hikâyelerin yer aldığı tek kişilik tiyatro oyununun senaristi ve yönetmeni ise Tom Volf. 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version