Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Meral Akşener, Erdoğan’a seslendi: 2023 hedeflerin yalan oldu muhterem!

Meral Akşener, Erdoğan’a seslendi: 2023 hedeflerin yalan oldu muhterem!


İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’a 2023 hedefleri üzerinden yüklendi. Akşener, “’Büyük Türkiye, Büyük Güç, Hedef 2023’dü değil mi? Hey gidi hey. 2023 için neler vaat ediyordun neler. 2023 hedeflerin yalan oldu muhterem. Bay Kriz bu vaatlerinden birini yaptı. ‘Anayasayı değiştireceğim’ demişti, değiştirdi. Kendini başkan, bu ucube sistemi de Türkiye’nin başına bela etti.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında gündemi değerlendiriyor. Meral Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:

‘FAİZ SEBEP, ENFLASYON SONUÇ’ TEORİSİ ELLERİNDE PATLADI

Bay Kriz’in konuşmaya doyamadığı bir konuyu daha geride bıraktık. Kendisi beceriksizliklerinin üstünü örtmek için sürekli olarak konuyu geçmişe getirip, dikkat dağıtıp gündem saptırırdı.

Enflasyon son 20 yılın zirvesini gördü. ‘Faiz sebep enflasyon sonuç’ teorisi ellerinde patladı. Türkiye Ekonomi Modeli dedikleri sözüm ona model de tüm bunlara tüy dikti. Bay Kriz’in Hisseli Harikalar Kumpanyası’na inanan kalmadı.

20 YILDA YAPAMADIKLARINI 8 YILDA YAPACAK!

2023’e 8 ay kalmış ama bu arkadaş 20 yılda yapamadıklarını 8 ayda yapacaklarını iddia etmeye başladı. Yetmedi 2053, 2071’den bahsetti. Yakında kahve falı da bakmaya başlarsa hiç şaşırmayın.

Eğer Türkiye’ye dair bir vizyon ortaya koymak istiyorsan ilk önce bugünün sorunları çöz. Biz o sözleri bundan 11 yıl önce de dinledik. ‘Büyük Türkiye, Büyük Güç, Hedef 2023’dü değil mi? Hey gidi hey. 2023 için neler vaat ediyordun neler.

ANAYASAYI DEĞİŞTİRDİ, SARAY YAPTI

2023 hedeflerin yalan oldu muhterem. Bay Kriz bu vaatlerinden birini yaptı. ‘Anayasayı değiştireceğim’ demişti, değiştirdi. Kendini başkan, bu ucube sistemi de Türkiye’nin başına bela etti.

2023 hedeflerini tutturamadı ama mesela ‘Saray yapacağım’ dememişti ama yaptı. Milletimiz artık bu masalları dinlemiyor. Danışmanlarının elinde oyuncak olanlara artık kimse inanmıyor.

MİLLET DOMATESİ, BİBERİ TANEYLE ALIYOR

2023’e 8 ay kala bugünün Türkiye’sinde milletimiz ekmek ve yağ kuyruğunda bekliyor, domatesi, biberi taneyle alıyor. Evinde battaniyeye sarılıp oturuyor. Buğday ithal ettiği için belediyeler vatandaşa ekmek karnesi dağıtıyor. İktidarın küçük ortağı askıda ekmek projesi başlatıyor.

 

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version