Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan’dan Kavala açıklaması: Bu adam Türkiye’nin Soros’uydu, birçok yerden arıyorlar, kusura bakmasınlar

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘yolsuzluk’ yanıtı: Ben ihalelere imza atmam


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı davasından çıkan kararlarla ilgili konuştu. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen iş insanı Osman Kavala hakkında konuşan Erdoğan, “Bu adam Türkiye’nin Soros’uydu. Bu adam Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü. Yargımız onunla ilgili nihai kararı verdi. Şimdi birçok yerden arıyorlar. Kusura bakmasınlar bu ülkede hukuk var, yargı var” dedi.

İstanbul’da STK temsilcileri ile iftar programına katılan Erdoğan, açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, Osman Kavala için “Bu adam Türkiye’nin Soros’uydu ve bu adam Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü. Finanse edendi” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’dan Osman Kavala açıklaması: Malum bir zatla ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Kusura bakmasınlar, bu ülkede yargı var, hukuk var pic.twitter.com/fteonJv6mq

— Yol TV (@YolTV) April 27, 2022

Serbest Görüş:

‘BAZI KİŞİLERİ RAHATSIZ ETTİ’

“Yargımız kararını verdi ve bu karar bazı kişileri rahatsız etti” diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“Kusura bakmasınlar ama bu ülkede hukuk var, yargı var. Birçok yerden arayanlar var. Yurtdışında bize bazı telkinlerde bulunanlar oldu. Biz de dedik ki ‘Kusura bakmayın bizim ülkemiz bir hukuk devletidir.’ PKK paçavralarıyla sokaklarınızda boy gösteriyor. Onlara bir şey demiyorsunuz. AİHM dedi ki üst derece mahkeme kararını vermedikçe adım atamayız dedi. Şimdi buyurun karar verildi.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version