Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan, fahiş fiyatlardan muhalefeti sorumlu tuttu: Felaket tellallığı yapıyorlar

Erdoğan, fahiş fiyatlardan muhalefeti sorumlu tuttu: Felaket tellallığı yapıyorlar


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, pek çok alanda yaşanan fahiş fiyat artışının tüm dünyanın ortak sıkıntısı olduğunu savunu. Türkiye’nin bu durumdan en az etkilenen ülkelerden biri olduğunu ileri süren Erdoğan, muhalefeti, hayat pahalılığı konusunda ‘felaket tellallığı’ yapmakla suçladı: Erdoğan, fahiş fiyatların çoğunun mevsim etkisinden kaynaklanan istisnai durumlar olduğunu öne sürdü.

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nden Antalya’daki Phaselis Tüneli açılışına video konferansla katılan Erdoğan, hayat pahalılığı ve ekonomi hakkında konuştu. Türkiye’nin siyasi olarak yakın tarihinin en itibarlı konumunda olduğunu savundu. Erdoğan, “Ekonomide de hamdolsun üretim tarafından işler gayet iyi gidiyor. Enflasyonun da boynunu kırdığımızda hedeflerimize ulaşmamızın önünde hiçbir engel kalmayacak.” ifadesini kullandı.

Tayyip Erdoğan, şunları söyledi:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIAKP, muhalefetin sesini kısacak ‘dezenformasyon yasası’ çalışmalarını hızlandırdıSONRAKİ YAZIAKP ve MHP’li iki vekil Sedat Peker’den Bahçeli’yi öven video yayınlamasını istedi

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version