Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Domenec Torrent: 3 puan için sahada olacağız

Galatasaray Teknik Direktörü Torrent: Kusursuz olmamız gerekiyor

İlk kez Fenerbahçe’ye karşı rakip olacak olan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent dev derbi öncesinde, “Bizim için her maç önemli ama bu maçın taraftarımız için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İlk dakikadan itibaren 3 puan için sahada olacağız” ifadelerini kullandı.

Süper Lig ‘in 32. haftasında Galatasaray , Fenerbahçe ‘ye konuk olacak. Dev maçta Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü Domenec Torrent ilk kez sarı-lacivertlilere karşı rakip olacak.

Derbi öncesinde konuşan İspanyol çalıştırıcı, “Gerçekten önemli bir maç. Daha sonra da önemli maçlarımız olacak. Bizim için her maç önemli ama bu maçın taraftarımız için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İlk dakikadan itibaren 3 puan için sahada olacağız” dedi.

Hafta içinde sakatlığı bulunan ve oynayıp, oynamayacağı çok konuşulan Kerem Aktürkoğlu için de Torrent, “Kerem durumu iyi olduğu için oynayacak. Yüzde yüz olmayan oyuncularla oynanacak bir maç değil bu. Kerem oynuyorsa yüzde yüzdür. Saha içinde durumuna da bakacağız. İlk yarıda neler verecek, neler yapacak, ona göre kararlar alacağız” yorumunu yaptı.

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version