Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Davutoğlu’ndan bomba itiraf! ‘Benden sonraki başbakan (Binali Yıldırım) gibi milyarlarıma milyarlar katmadım’

Davutoğlu’ndan bomba itiraf! ‘Benden sonraki başbakan (Binali Yıldırım) gibi milyarlarıma milyarlar katmadım’


Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Diyarbakır ziyareti sırasında kendisine gelen bir soruya sinirlendi. Davutoğlu kendisinden sonra başbakanlığa getirilen Binali Yıldırım’ın servetine servet kattığını söyledi.

Diyarbakır ziyareti sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, şimdi itiraz ettiği konulara Başbakanlığı döneminde itiraz etmediği eleştirilerine çok sert tepki gösterdi. ‘İtiraz etmeseydim Başbakanlığım gitmezdi’ diyen Davutoğlu kendisinden sonra Başbakanlığa atanan Binali Yıldırım’ın servetine servet kattığını söyledi.

Ahmet Davutoğlu: “İtiraz etmeseydim, otururdum milyarlarıma milyar katardım benden sonraki başbakan gibi.” Binali Yıldırım’a fena füze göndermiş! #cokusdonemi pic.twitter.com/cHBGpvdMop

— Who? (@who98408150) April 14, 2022

‘ONLARA HARAM LOKMA YEMEYİN DEDİM’

Davutoğlu şöyle konuştu:

”İtiraz etmeseydim ne olurdu biliyor musun? İtiraz etmeseydim benim başbakanlığım gitmezdi. Milyarlarıma milyar katardım benden sonraki başbakan gibi, milyarlarıma milyar katardım benden sonraki bakanlar gibi. Bir kuruş haram lokma yemedim. Onlara da haram lokma yemeyin dedim. Yediler. Çevrelerini zengin ettiler, damadını bakan yaptı, akrabalarını zengin etti, beş tane müteahhite Türkiye’yi peşkeş çekti”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version