Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Davutoğlu, Filistin’deki vahşeti hatırlatıp Erdoğan’a sordu: İsrail’e ne sözler verdiniz?

Davutoğlu, Filistin’deki vahşeti hatırlatıp Erdoğan’a sordu: İsrail’e ne sözler verdiniz?


Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Filistinli bir kadının İsrail askerleri tarafından sokak ortasında katledilmesi karşısında AKP hükümetinin sessiz kalmasına tepki gösterdi. Davutoğlu, Erdoğan’a, “Hani mazlumların hamisiydiniz? Sizi İsrail’e muhtaç eden nedir? İsrail Cumhurbaşkanına ne sözler verdiniz?” diye seslendi.

İsrail askerlerinin açtığı ateş sonrası yaralanan 6 yetim annesi Filistinli kadın (47) sokak ortasında şehit oldu. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler kamuoyunun büyük tepkisi çekti. Ancak AKP hükümetinden konuyla ilgili bugüne kadar hiç bir açıklama yapılmadı.

Bu görüntüler ortaya çıkalı üç gün oldu. Bekledik, nerede ‘one minute’ diyen Erdoğan? Bu zulme nasıl ve neden sessiz kalıyorsunuz? Hani mazlumların hamisiydiniz? Sizi İsrail’e muhtaç eden nedir? İsrail Cumhurbaşkanına ne sözler verdiniz? https://t.co/ai3eY4bJCc

— Ahmet Davutoğlu (@Ahmet_Davutoglu) April 13, 2022

Başta AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere iktidar temsilcilerinin sessizliği Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun da tepkisine neden oldu. Ahmet Davutoğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu görüntüler ortaya çıkalı üç gün oldu. Bekledik, nerede ‘one minute’ diyen Erdoğan? Bu zulme nasıl ve neden sessiz kalıyorsunuz? Hani mazlumların hamisiydiniz? Sizi İsrail’e muhtaç eden nedir? İsrail Cumhurbaşkanına ne sözler verdiniz?” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version