Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Cumhuriyet Savcısı Mustafa Ramazan Günaydın hayatını kaybetti

Cumhuriyet Savcısı Mustafa Ramazan Günaydın hayatını kaybetti


İstanbul Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nda Genel Soruşturma Savcısı olan Mustafa Ramazan Günaydın’ın 57 yaşında karaciğer yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın sosyal medya paylaşımında, ”İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Mustafa Ramazan Günaydın bugün vefat etmiştir. Değerli meslektaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yargı camiamıza başsağlığı dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ‘‘Değerli meslektaşımız, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Mustafa Ramazan Günaydın vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, derin acılarını paylaştığımız kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz. Yargı camiamızın başı sağ olsun.’’ dedi.

Değerli meslektaşımız, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Mustafa Ramazan Günaydın vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, derin acılarını paylaştığımız kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.
Yargı camiamızın başı sağ olsun.

— Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) (@TC_HSK) April 15, 2022

Mustafa Ramazan Günaydın HSK tarafından 6 Haziran 2016’da Sakarya’dan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na atanmıştı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version