Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Başkan, tartısına el konulan seyyar satıcıyı makamına çağırdı, özür diledi

Başkan, tartısına el konulan seyyar satıcıyı makamına çağırdı, özür diledi


Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, tartısına el konulan Ali Budak’tan özür diledi. Ali Budak’ı makamına getirten Kara, “Amcamızla bir araya geldik, elini öptük, özür diledik helallik istedik.” dedi.

Osmaniye Belediyesi’ne bağlı zabıtalar tarafından, Atatürk Caddesi’nde sarımsak satan Ali Budak’ın tartısına el konulurken gözyaşlarını tutamadığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Olayın kamuoyuna yansıması üzerine MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, belediye zabıtalarınca tartısına el konulan seyyar satıcıdan özür dileyerek tartıyı iade etti.

Amcamızla bir araya geldik, elini öptük, özür diledik helallik istedik.

“Sizler benim yeğenimsiniz dedi” ve affetti.

Var olsun.@izzetcapa pic.twitter.com/At5zBQ5jfW

— Kadir Kara (@baskankadirkara) April 1, 2022

Twitter hesabından açıklama yapan Kara, Ali Budak’la görüştüğü ve tartısını verdiği anlara ait görüntüleri paylaştı. Budak’tan özür dilediğini aktaran Kara, “Bugün hepimizi üzen tatsız bir olay cereyan etmiştir. Gönül bu olayların hiç meydana gelmemesini ister, ancak insanız hatasız kul olmaz. Amcamızla bir araya geldik, elini öptük, özür diledik helallik istedik. ‘Sizler benim yeğenimsiniz dedi’ ve affetti. Var olsun.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version