Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bakü’de eğlence mekanında patlama: 1 ölü, 24 yaralı

Bakü’de eğlence mekanında patlama: 1 ölü, 24 yaralı


Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki bir eğlence mekanında meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 24 kişi yaralandı. Azerigaz’dan yapılan açıklamada ise olayın tüp patlaması nedeniyle meydana geldiği açıklandı. Dışişleri Bakanlığı, taziye mesajı yayımladı.

Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı, yerel saatle 03.00 civarında, Bakü’nün merkezindeki Terlan Aliyarbeyov Sokağı’nda bulunan eğlence mekanlarından birinde patlama olduğunu ve yangın çıktığını açıkladı. Olay yerine itfaiye ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürüldü.

#SONDAKİKA
(+18) Bakü şehrinin merkezinde patlama oldu, ölü ve yaralılar var pic.twitter.com/XKGcNo3ixU

— Ceyhun Aşirov (@CeyhunAsirov) April 2, 2022

Azerbaycan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Ehsan Zahidov, ilk belirlemelere göre patlamanın doğal gaz sızıntısı sonucu meydana geldiğini açıkladı. Zahidov, ölü ve yaralı sayısının netleştirilmeye çalışıldığını bildirdi. Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, patlamada 24 kişinin yaralandığı, 1 kişinin de öldüğü öğrenildi.

Azerigaz’dan yapılan açıklamada ise olayın tüp patlaması nedeniyle meydana geldiği açıklandı. Bu arada, patlama dolayısıyla eğlence mekanının bulunduğu binadaki diğer daireler ile yakınındaki araçlar da zarar gördü.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version