Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li başkandan şikayet eden vatandaşa: Önceki evinde duşakabinin mi vardı?

AKP’li başkandan şikayet eden vatandaşa: Önceki evinde duşakabinin mi vardı?


AKP’li Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kentteki TOKİ konutlarından yakınan depremzedelere, “Senin duşakabinin mi vardı önceki evinde? Bakanımız büyük bir müjde verdi, buna dua etmezsiniz zaten hiçbir şeye dua etmezsiniz.” diyerek tepki gösterdi. Başkan’ın sözlerini çeken muhabir de korumalar tarafından darp edildi.

Elazığ’da 2020 yılında meydana gelen 6.8’lik depremin ardından yapılan TOKİ konutlarını incelemek için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Murat Kurum Elazığ’a geldi.

AKP’li Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na tepki gösterdiği anları çekerken darp edildi. Gazete Duvar muhabiri Ardıl Batmaz, kendisini darp edenler hakkında şikayetçi oldu.

Batmaz’ın görüntülemeye çalıştığı AKP’li başkan Şerifoğulları bu sırada TOKİ konutları yakınan depremzedelere bir diyalog yaşadı. Vatandaşlar duşakabinin küçük olmasından yakınırken, AKP’li Şerifoğulları, “Senin duşakabinin mi vardı önceki evinde? Bakanımız büyük bir müjde verdi, buna dua etmezsiniz zaten hiçbir şeye dua etmezsiniz.” şeklinde cevap verdi.

Vatandaşın ise “Vallahi vardı. Benim evim 110 metre kareydi.” dediği duyuldu.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version