Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Urfa’da 3 kardeşi öldürmekten hüküm giyen firari 5 yıl sonra yakalandı

Urfa’da 3 kardeşi öldürmekten hüküm giyen firari 5 yıl sonra yakalandı


Urfa’nın Suruç ilçesinde, 13 Temmuz 2018 tarihinde Boğaakça ile Toraman aileleri arasında arazi sulaması nedeniyle tarlada kavga çıktı. Silahların da kullanıldığı kavgada Murat, Ahmet ve Salih Boğaakça kardeşler hayatını kaybederken, Zeki, Adil ve İmam Boğaakça kardeşler ise yaralandı.

Olayın ardından Aydın Toraman ve Metin Toraman ile suça sürüklenen çocuk M.T. tutuklanarak, haklarında ‘kasten adam öldürme’ suçlamasıyla dava açıldı.

Dava devam ederken 3 kardeşin mahallede korucu olarak görev yapan Müslüm Toraman tarafından işlendiği belirlendi. Hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen Toraman olayın ardından kayıplara karıştı.

Urfa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Müslüm Toraman’ın yakalanmasına yönelik çalışmasının sonucu Toroman’ın Yenice Mahallesi’nde bulunan hayvan pazarında saklandığını belirlendi.

Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından düzenlenen operasyon Müslüm Toraman’ın saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Sorgusu tamamlanan Müslüm Toraman çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version