Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Soylu duyurdu: Polisleri öldürdüğü iddia edilen şüpheli öldürüldü

Soylu duyurdu: Polisleri öldürdüğü iddia edilen şüpheli öldürüldü


Urfa’da dün komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u öldürdüğü ileri sürülen şüpheli Mehmet Aslan (42) emniyetin operasyonu sonucu öldürüldü.

Urfa’da 2 polisi öldürdüğü ileri sürülen şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdüren ekipler, Haliliye ilçesine bağlı Mardin yolu üzerindeki Kaynaklı kırsal Mahallesi yakınlarında izine ulaştı. Yeni Şafak’ın haberine göre, teslim ol çağrısına silahla karşılık verdiği ileri sürülen zanlı ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Polis daha sonra Aslan’ı öldürdü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SOYLU: SİLAH SIKAN HAİN ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya platformu Twitter’da dün öldürülen polislere dair şüphelinin öldürüldüğünü paylaştı.

Soylu’nun tweeti şöyle:

İki Kahraman Polisimize alçakça silah sıkan hain, Şanlıurfa Emniyetimizin operasyonu ile ölü ele geçirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı.

ŞÜPHELİNİN 30 SUÇ KAYDI BULUNDUĞU BELİRTİLDİ

Mehmet Aslan’ın 2004 yılında cinayet suçundan tutuklandığı, 2013 yılında da tahliye olduğu belirtildi. Aslan’ın cinayetin yanı sıra gasp, adam yaralama, tehdit, mala zarar verme, ruhsatsız silah bulundurma gibi suçlardan yaklaşık 30 kaydı bulunduğu bildirildi.

NE OLMUŞTU?

Urfa’da silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine takibe alıp ‘dur’ ihtarında bulundukları otomobilden açılan ateş sonucu Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici (30) ile polis memuru Cemal Bozkurt (32) öldürüldü. Şüpheliler ise olay yerinden hızla kaçarak uzaklaşmıştı.

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version