Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Şifalı taş yoktur’ diyen YouTuber karakolluk oldu: ‘Ticari itibarlarını zedelemişim’

‘Şifalı taş yoktur’ diyen YouTuber karakolluk oldu: ‘Ticari itibarlarını zedelemişim’


Sunucu Ali İhsan Varol ile Prof. Dr. Emrah Sefa Gürkan’ın pişmaniyeye ilişkin sözleri üzerine İzmit Pişmaniyesi Koruma ve Yaşatma Derneği de ikili hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Bu olay “pişmaniyecilerin ticari itibarını zedelediği” gerekçesiyle tartışma konusu olurken, benzer bir haber de bu kez sanal alemde meydana geldi.

Kanalında şifalı taşlarla ilgili yorumlarda bulunan YouTuber polise şikayet edilince, gidip ifade verdi. Şifalı taş satanlara hakaret ve iftira ettiği, ayrıca onların ticari itibarlarını zedelediği gerekçesiyle ifadesi alınan YouTuber yaşananların sosyal medya hesabından duyurdu.

YouTube kanalında Instagram’da şifalı taş reklamlarına maruz kaldığını anlatan ‘Kazıklı Maria’ isimli kullanıcı, “umut tacirliğinden” dem vurarak eleştirilerde bulundu. Şifalı taş ve benzeri ürünlerin ticari ürün olarak yüksek paralara satıldığını anlatan ‘Kazıklı Maria’, insanlara ürünleri 500 kat fazla fiyata satıldığını söyledi. Kendisinin de bir şifalı taşı program için 120 liraya satın aldığını söyleyen YouTuber, sahtekârların insanları kandırdığını anlattı.

az önce ifademi verdim ve artık size bu konudan rahatça bahsedebilirim. şifalı taş diye bir şey yoktur adlı videomu ve yine şifalı taşlarla ilgili podcastimi hatırlıyor musunuz?

— witch queen 🌺 #ErkenSeçimHemen (@kaziklimaria) March 18, 2022

‘İTİBARLARINI ZEDELEMİŞİM’

Bu olay üzerine şikayet edilen YouTuber, “az önce ifademi verdim ve artık size bu konudan rahatça bahsedebilirim. şifalı taş diye bir şey yoktur adlı videomu ve yine şifalı taşlarla ilgili podcastimi hatırlıyor musunuz? evet inanamayacaksınız ama “şifalı” taş satan kişilere hakaret ve iftira attığım ve ticari itibarlarını zedelediğim için şikayet edilmişim. sattıkları taşlara “bok” demişim. TAŞA “bok” dediğim için ifade verdim. :D” ifadelerini kullandı.

‘AĞZIMDAN ÇIKAN HER LAFI DİDİK DİDİK EDİTLEMEK ÇOK YORUCU’

“normalde gülüp geçmem gerekir ama ifade özgürlüğünün geldiği hale o kadar üzülüyorum ve öfkeleniyorum ki” diyen ‘Kazıklı Maria’, “insanların böyle şeylere hakları olduğunu düşünmeleri çok acı. eğlenmek için içerik üreten, bişeylerle dalga geçen kendi halinde yayıncıları, youtuberları şikayet etmek çok belden aşağı vurmak. ağzımdan çıkan her lafı didik didik editlemek çok yorucu ve asap bozucu. insanda akıl sağlığı kalmıyor” ifadeleriyle tepkisini ortaya koydu.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version