Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Putin: Askeri harekat dışında bir seçeneğimiz yoktu

Putin: Askeri harekat dışında bir seçeneğimiz yoktu



Rusya Devlet Başkanı Putin ‘Ukrayna yakında nükleer silah sahibi olabilirdi. Askeri harekat dışında bir seçeneğimiz yoktu’ dedi. Putin ‘Harekat planlandığı gibi gidiyor’ diye ekledi.


Rusya Devlet Başkanı Putin “Ukrayna yakında nükleer silah sahibi olabilirdi. Askeri harekat dışında bir seçeneğimiz yoktu” dedi. Putin ayrıca “Harekat planlandığı gibi gidiyor” diye ekledi.

Putin “Rusya’ya yaptırımlardan dolayı onlar ekonomik olarak etkileniyor. Milyonlarca insanın karşılaştığı sorun, Batı’nın politikalarının sonucudur. Onların takıntısı kendi cepleri kendi gelirleri” dedi.

Yaptırımlara rağmen Rusya’da kalan firmalara teşekkür eden Putin, “ABD’den baskı olmasına rağmen ülkemizde faaliyet gösteren şirketlere teşekkür ederim. Rusya’ya karşı kampanyaya katılanlara da şunu vurgulamak istiyorum: Kısıtlamalar her senaryoda zaten uygulanacaktı. Operasyonumuz Batı için bir sebepti, bahaneydi. Kırım’daki referandumdan sonra da aynısı yaşandı. Kırım halkı özgür iradeleri ile ana vatanlarına katılmak istediklerinde de aynısı oldu” diye konuştu.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version