Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kronos’u Google Haberler’de takip ediyor musunuz: Nasıl takibe alabilirsiniz?

Kronos’u Google Haberler’de takip ediyor musunuz: Nasıl takibe alabilirsiniz?


Bağımsız haber sitesi Kronos, Türkiye’den ve dünyadan en güncel haberler, analizler, söyleşiler ve YouTube özel yayınlarıyla 2016 yılından bu yana okuyucu ile buluşuyor. Kronos’u Google Haberler’de takip etmek mümkün. İlgi alanınıza göre haberleri okumak için Google Haberler’de Kronos’u takibe alabilirsiniz.

Politika, ekonomi, spor, sağlık-yaşam kültür-sanat, teknoloji gibi daha pek çok alanda yerel ve uluslararası konuları sayfasına taşıyan Kronos, bağımsız ve tarafsız yayın politikası ile 2022 yılında da en dikkat çeken içerikleri çevrimiçi olarak sunmaya devam edecek.

Uluslararası kaynaklardan ulaştığı verilerle Türkiye ve diğer ülkelerde yapılan küresel iklim, sosyal yaşam, ekonomik durum ve siyasi yapı gibi çeşitli anket ve çalışmaların sonuçlarına da yer veren Kronos’un geniş yelpazeli haber konularını Twitter, Instagram, Facebook, sosyal medya hesaplarının yanı sıra Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Nasıl takibe alabilirsiniz?

Kronos’u Google Haberler’de takibe almak çok kolay. Akıllı telefonunuzdan erişmek için AppleStore veya PlayStore’dan tüm dünyada kullanılan Google Haberler (Google News) haber uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra “Arama” butonunun olduğu yere Kronos yazınca haber kaynağı olarak logomuzla birlikte “Kronos Haber”i göreceksiniz. Fotoğrafta görüldüğü şekilde sağ üst köşedeki “yıldız” butonuna basınca takibe almış olacaksınız.

BURAYA CEPE TELEFONU EKRAN GÖRÜNTÜSÜ KOYMALI

Eğer Chrome veya Safari gibi tarayıcıları kullanıyorsunuz bu linke tıklayarak Kronos’un Google Haberler’deki sayfasına gidebilir ve fotoğrafta görüldüğü gibi “Takip Et”e tıklayabilirsiniz.

Kronos’u Google Haberler’de takip edebilirsiniz

Kategorilere göre haberleri okuyabilir; paylaşabilirsiniz.

Kronos’u Bundle’dan da okuyabilirsiniz

Kronos’u Türkiye’nin önde gelen haber uygulaması Bundle’den takip edebilir, haberlerini okuyabilirsiniz. Bundle’ı AppleStore veya GooglePlay’de indirdikten sonra haber kaynaklarında Kronos’u aratarak takip listenize eklemeyi unutmayın! Takibe aldıktan sonra takip ettiğiniz kaynaklar arasında Kronos’un haberleri de akışınıza düşecek; tıkladığınızda habere erişip okuyabileceksiniz.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version