Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Haksızlıkları kabullenemeyen KHK’lı ihraç astsubay, gurbette canına kıydı

Haksızlıkları kabullenemeyen KHK’lı ihraç astsubay, gurbette canına kıydı


KHK’lı ihraç Jandarma Astsubay Mesut Karaboyun, 20 ay tutukluluğun ardından yeni bir hayat kurmak için 2019 yılı Haziran ayında geldiği Almanya’da intihar etti. Karaboyun’un cezaevinde ilaç kullanmaya başladığı öğrenildi. Karaboyun’un cenazesinin annesinin yanına defnedilmek üzere memleketi Giresun’a gönderileceği belirtildi. Arkadaşları, Karaboyun’un mesleğinden haksız yere atılmayı bir türlü kabullenemediğini aktardı.

Bold Medya’dan Sevinç Özarslan’ın haberine göre 32 yaşındaki ihraç astsubay Mesut Karaboyun, Almanya’nın Münih şehrinde yaşadığı eve yakın bir parkta 13 Mart Pazar günü kendini asarak intihar etti.

Ordu’da 5 Mart’ta KHK’lı polis memuru Ahmet Olgun, Ankara’da 7 Mart’ta KHK’lı Astsubay Emrah Hızarcı’nın intiharının ardından süreçteki hukuksuzluğa dayanamayan KHK’lı Astsubay Mesut Karaboyun da, Almanya’da yaşamına son verdi.

CEZAEVİNDE İLAÇ KULLANMAYA BAŞLADI

15 Temmuz sırasında İzmir’de Jandarma Astsubay olarak görev yapan Karaboyun’un; 686 sayılı KHK ile ihraç edildiği ve ardından tutuklandığı; 20 ay Şakran Cezaevi’nde kaldığı kaydedildi. Tutukluluğu sırasında ilaç kullanmaya başlayan Karaboyun’un, rahatsızlığının Almanya’da da sürdüğü, ilaç tedavisi gördüğü belirtildi. Edinilen bilgilere göre, annesini küçük yaşta kaybeden Karaboyun’u teyzesi büyütmüş.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version