Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

GİMAT: Sıvıyağ stoklarında hiç bir sıkıntımız yoktur

GİMAT: Sıvıyağ stoklarında hiç bir sıkıntımız yoktur


GİMAT Yönetimi, basına yansıyan stok sıkıntısı haberlerini yalanlayarak dolayı üzüntü duyduklarını belirtti. “Haberlerin gerçeği yansıtmadığını” söylenen açıklamada, vatandaşların bir ayda aldığı yağları bir günde satın almak istemesinden dolay arz-talep dengesinin bozulduğunun, bunun haricinde bir stok sıkıntısının olmadığı belirtildi.

GİMAT Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Kamuoyuna saygıyla duyurulur

GİMAT yönetimi olarak toptancı esnaflarımız adına basın ve medyada çıkan sıvıyağ ile ilgili manipüle haberlerini üzüntü ile takip ediyoruz.

Marketlerimizin normal zamanlarda 1 ayda yaptığı sıvıyağ satışının bazı vatandaşlarımızca sebepsiz bir endişe ile 1 günde talep edilmesinden dolayı arz-talep dengesi bozulmaktadır. Aslında yeni ürünün üreticiden-toptancıya, toptancıdan-market raflarına konulması zaman almaktadır. Bu durum haricinde hiç bir sıvıyağ ve gıda ürünlerimizde stok sıkıntısı söz konusu bile değildir.

Bu süreci vatandaşlarımızın bilinçli alışveriş yapmaları ile en kısa sürede atlatacağımıza inancımız tamdır. Tüm gücümüzle ve olanaklarımızla vatandaşlarımızın yanındayız.

GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı

Abdulkadir Aydoğan”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version