Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Eski AKP milletvekili Metiner: Bizim iktidarımızı eğer götürürse ekonomi götürür

Eski AKP milletvekili Metiner: Bizim iktidarımızı eğer götürürse ekonomi götürür


Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, partisini ekonomi üzerinden uyardı: “Ana muhalefet partisi bugün ekonomidir. Bizim iktidarımızı eğer götürürse ekonomi götürür. 6 değil, 16 parti yan yana dizilsin Erdoğan’ı da AKP iktidarını da alaşağı edemez; onun için bizim ne yapıp edip ekonomiyi düzeltmemiz gerekiyor.”

Erdoğan Aktaş’ın Tv100’de ekrana gelen Sağlı Sollu programında AKP eski milletvekili Mehmet Metiner değerlendirmelerde bulundu. Aktaş’ın “Ekonomideki bu durum seçmeni ve siyasi tercihini nasıl etkiler?” sorusuna Metiner, “Çok büyük ölçüde etkiler. Zaten AKP hükümetimizin en büyük muhalifi. Ana muhalefet partisi bugün ekonomidir. Bizim iktidarımızı eğer götürürse ekonomi götürür.” diyerek cevap verdi.

Partisine ekonomi konusunda uyarılarda bulunan Metiner, “Onun dışında 6 parti değil 16 parti yan yana dizilsin Erdoğan’ı da AKP iktidarını da alaşağı edemez. Onun için bizim ne yapıp edip ekonomiyi düzeltmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Kendisine, “Her şey çok rayında mı gidiyor?” diye soran Metiner, ‘hayır’ cevabını veren Metiner, “Dünyada kendi kendine yetebilen hiçbir ülke yok yoktur, hiçbir konuda… Tarım politikalarımızın eleştirilecek yanları yok mu? Fazlası ile var. Ayrıntılara girmeden söylüyorum. Çünkü bu konuda görüşlerine itibar ettiğim arkadaşlarım var.” diye konuştu.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version