Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Alparslan Kuytul’un 15 yaşındaki oğlu da darp edildi: ‘Beyninde kanama olmuş’

Alparslan Kuytul’un 15 yaşındaki oğlu da darp edildi: ‘Beyninde kanama olmuş’


Adana’da polisin Furkan Vakfı gönüllülerin uyguladığı şiddet Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Kadınların, çocukların, yaşlıların yerlerde sürüklenip darp edildiği, gözlerine yakın mesafeden gaz sıkıldığı görüntüler sonrası İçişleri Bakanı, Adana Valisi ve Adana Emniyet Müdürü istifaya davet edildi.

Vakıf Başkanı Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul, olaylar esnasında 15 yaşındaki oğulları Muhammed Kuytul’un da darp edildiğini duyurdu. Oğlunun başına aldığı darbeler nedeniyle beyninde kanama oluştuğunu kaydeden Kuytul, geceyi de hastanede geçirdiklerini kaydetti.

Dünkü harp meydanından (!) sonra bugün hastanede sabahladık.
15 yaşındaki oğlumun, başına aldığı cop darbesiyle beyninde kanama olmuş..
Nice kardeşlerimiz darp edildi, kolu kafası kırıldı.. Hepsine Rabbimden şifa diliyorum. Bunları yapanların ve yaptıranların ise elleri kırılsın! pic.twitter.com/JYsPQImQII

— Semra Kuytul (@semrakuytul) March 21, 2022

Semra Kuytul’un twitter hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşım şöyle: “Dünkü harp meydanından (!) sonra bugün hastanede sabahladık. 15 yaşındaki oğlumun, başına aldığı cop darbesiyle beyninde kanama olmuş.. Nice kardeşlerimiz darp edildi, kolu kafası kırıldı.. Hepsine Rabbimden şifa diliyorum. Bunları yapanların ve yaptıranların ise elleri kırılsın!”

Serbest Görüş:

 

Furkan Vakfı gönüllülerine yönelik polisin işkenceye varan uygulamaları birçok siyasetçi tarafından sert dille kınandı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version