Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Acil serviste görevli doktoru darp eden saldırganı adli kontrolle serbest bıraktılar

Acil serviste görevli doktoru darp eden saldırganı adli kontrolle serbest bıraktılar


Antalya’da uzman doktor Gaye Atak’ı acil serviste görevi başında darp ettiği belirtilen Gülseren Ş., adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kepez Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görevli Uzm. Dr. Gaye Atak, 1 Mart’ta muayeneye gelen Gülseren Ş. tarafından saçından çekilip yere yatırıldıktan sonra darp edildi. Sağ eli, sol omzu, sol göz çukuru altı ve saç derisinde ciddi ağrılar olduğunu aktaran Uzm. Dr. Gaye Atak, sosyal medya hesabından “Merhaba, ben Uzm. Dr. Gaye Atak. Bugün yardımınıza ihtiyacım var, çünkü adaletin işleyişinden emin değilim. Acil serviste daha önce 3 kere gelmesine rağmen yatırmadıkları için, daha muayene başlangıcında darp edildim. Size ihtiyacım var. İlgili şahıs tarafından acil yeşil alanda, henüz abeslang (tahta dil basacağı) ağzında iken, ‘Aa der misiniz’ demem ile bir yere yatırılıp darp edildim. Hastane polisi, beyaz kod vermeme rağmen, hastanede ifade vermek için bile bir ayrıcalığım olmadığını belirtti” ifadeleriyle saldırıyı duyurmuştu.

SALDIRGAN SERBEST BIRAKILDI

Olayın duyulmasının ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında Gülseren Ş., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gülseren Ş., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrolle serbest bırakıldı. (DHA)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version