Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

2015’te ‘2,5 milyar mazotuma yetmez’ diyen fenomen gelin adayı yeniden gündemde

2015’te ‘2,5 milyar mazotuma yetmez’ diyen fenomen gelin adayı yeniden gündemde


Akaryakıta gün aşırı gelen zamlar, kişisel araç kullanımını bitirme noktasına getirdi. Vatandaşlar 4 bin 253 TL olan asgari ücretin dört bir fiyatına dolan araç depolarının faturalarını sosyal medyada paylaşarak hükümete tepki gösteriyor.

Birçok kişi de kişisel araç kullanımını sınırlandırdığını, toplu taşıma kullandığını belirtiyor. Ancak belediyeler de akaryakıt yükü nedeniyle toplu taşıma ücretlerine sık aralıklarla zam yapmaya başladı.

Son zamlardan sonra sosyal medyada 2015 yılında katıldığı evlilik programındaki ifadeleriyle bir gelin adayı yeniden gündem oldu.

Kadının haklı çıkacağı aklımın ucuna dahi gelmezdi, şaşkınım
X kanalda Gelin adayı 2.5 milyar mazotuma yetmez deyince fenomen olmuştu. 😁😁😁#akaryakıtzammı #benzin#mazotazam #mazot #yeter pic.twitter.com/91jfphgisq

— ▶️Doğan ÇAKIR◀️ (@1966Doan) March 4, 2022

Evleneceksen Gel adlı evlilik programında kendisine talip olan damat adayının maaşına, “2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna sanmıyorum yetebileceğini” diyerek tepki veren gelin adayı günlerce konuşulmuştu. Bu arada 2015’te asgari ücret 950 TL’ydi.

2,5 milyar mazotuma yetmez diyen bi abla vardı abla çok haklısın an itibariyle#akaryakıtzammı pic.twitter.com/2FdvO4TCZL

— elraenn (@yucedagbirkan) March 4, 2022

Memnuniyetsizliği mimiklerine de yansıyan ve bu tavrıyla kısa sürede bir internet fenomenine dönüşen gelin adayı, talibine şöyle karşılık verdi: “2.5 milyar maaşla bana bakabileceğini aklın kesiyor mu? Ben masraflı bir kadınım. Aksesuarıma çok düşkünüm. Yaşantı tarzım çok farklı. 2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna sanmıyorum yetebileceğini…”

2.5 milyar maaş benim mazotuma yetmez diyen abla şu saat itibariyle artık çook haklı

— Tаянап (@mehmettarhans) March 3, 2022

Sosyal medya kullanıcıları kadının artık “haklı” olduğunu belirten paylaşımlar yapıyor.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version