Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yandaş medya, evinde bekleyen eski emniyet müdürünü ‘firari’ ilan etti

Yandaş medya, evinde bekleyen eski emniyet müdürünü ‘firari’ ilan etti


İktidar medyası yine yalan ve çarpıtma bir haberle gündemde. Havuz medyası, evinde polisleri bekleyen eski emniyet müdürü Necmeddin Ulusal’ı ‘firari’ ilan etti. Ulusal’ın eşi “Eşim Sincan’da 2 yıl hapis yattı. Hastalığı nedeniyle tahliye ettiler. Her pazartesi Etimesgut’taki Atayurt Karakolu’nda imza atıyordu. Kaçak bir insan olsa imzaya nasıl gidecek. İnsan onuru bu kadar rencide edilmez. Artık bu yalanlardan çok yorulduk.” dedi.

Gazeteci Sevinç Özarslan’ın aktardığına göre dün tutuklanan KHK’lı Necmettin Ulusal evinde gözaltına alınıyor. Bir gece Ankara KOM’da kalıyor. Ertesi gün Sincan’a götürülüyor. Ancak yandaş medya, “Firari emniyet müdürü özel bir ekiple yakalandı” şeklinde haber yapıyor. Sevinç Özarslan, konuyla ilgili şu paylaşımlarda bulundu:

“Necmettin Ulusal’ın eşi yazılanlara o kadar üzülmüş ki, doğrusu şöyle: “Biz iki yıldır Etimesgut’taki evimizde oturuyoruz. Bu ev eşimin üzerine. Perşembe akşam 5’te iki polis geldi. Eşimi arabaya kadar ellerimle teslim ettim, vedalaştık. 14 Kasım’dan beri biz zaten valizlerimiz hazır bekliyoruz. Sabah gazetesi 14 Kasım’da eşimin cezasının onaylandığını yazdı, biz de öyle öğrendik.”

YAZILANLARI GÖRÜNCE ŞOK OLDUM

“Sabah’ta, Takvim’de dün yazılanları görünce şok oldum, çok ağrıma gitti. Eşim daha önce de Sincan’da 2 yıl hapis yattı. Hastalığı nedeniyle denetimli serbestlikle tahliye ettiler. Her pazartesi Etimesgut’taki Atayurt Karakolu’nda imza atıyordu. Kaçak bir insan olsa imzaya nasıl gidecek. İnsan onuru bu kadar rencide edilmez. Artık bu yalanlardan çok yorulduk.”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version