Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sedat Peker’den aylar sonra yeni video

Sedat Peker'den aylar sonra yeni video


Devlet siyaset mafya ilişkilerine dair itiraflarla gündeme oturan Sedat Peker’den aylar sonra yeni video geldi. Uzun süredir paylaşım yapmayan ve dijital tecrit altında olduğu belirtilen Sedat Peker’in bir parkta korumaları ve ailesiyle dolaşırken çekilen görüntüleri yayınlandı.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı itiraflarla Türkiye’de aylarca gündemden düşmeyen ve hakkında örgüt lideri suçunda soruşturma yürütülen Sedat Peker’den yeni görüntüler geldi.

Peker’in eşi Özge Peker’in Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde Sedat Peker’in eşi ve çocuklarıyla bir parkı gezdiği görülüyor. Çevresinde korumaları olduğu gözlenen Peker’in mutlu hali videoya yansıyor. Görüntülerin ise ne zaman çekildiği bilinmiyor.

Uzun süredir görüntüsü paylaşılmayan, pasaportuna el konulduğu ve dijital tecrit altında olduğu gündeme yansıyan Sedat Peker’in kamera kaydına alındığı sırada bozkurt işareti yaparak selam verdiği görülüyor.

DİJİTAL TECRİT ALTINDA OLDUĞU AÇIKLANMIŞTI

Sözcü gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil, Birleşik Arap Emirlikleri’nde olan Sedat Peker’in dijital tecrit altında olduğunu açıklayarak şunları demişti:

“Şu anda Sedat Peker’in neden video ya da tweet atamadığını hepimiz biliyoruz. Nedir? Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında yapılan görüşmeler neticesinde -artık Türkiye ne dedi, ne verdi onu bilemeyiz ama- Sedat Peker ve ailesinin şu anda bir ‘dijital tecrit’e alındığını biliyoruz. Nereden biliyoruz? Sedat Peker’in avukatı bunu söylüyor. Ben de kendisine sordum, avukatına, bunu anlattı. Nedir bu dijital tecrit? Demişler ki, “Kardeşim sen şu anda tweet atmayacaksın. Sen şu anda video doldurmayacaksın. Pasaportuna da el koymuşlar. Ben buradan çıkayım, başka bir ülkeye gideyim de diyemez.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version