Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Metin Özkan’dan ‘hırsızlık’ açıklaması: Görüntüler kurgu, devletime hizmet ettiğim için hedef seçildim

Metin Özkan’dan ‘hırsızlık’ açıklaması: Görüntüler kurgu, devletime hizmet ettiğim için hedef seçildim


Bir bayanın çantasından çıkardığı dolarları cebine koyan Metin Özkan’a göre görüntüler ‘kurgu’lanmış. Özkan, Bahçeli’nin de basın danışmanı.

‘Hırsızlıkla’ suçlanan gazeteci Metin Özkan, bir bayanın çantasından para çalarken görüldüğü görüntülerin ‘kurgu’ olduğunu savundu. Görüntülerin ‘yalan’ olduğunu iddia eden Özkan, ülküsüne, devletine ve hükümetine sadakatle hizmet ettiği için ‘hedef’ seçildiğini ileri sürdü.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de basın danışmanlığını yapan Metin Özkan’ın açıklaması şöyle:

“İtibar Suikasti için Basın Açıklaması: Meslekte yıllardır gerek sahada gerekse masa başında inandığım değerler üzerine mücadeleler verdim. Fakat mesleğimin başından beri sürekli olarak çeşitli çevreler tarafından hedef haline getirildim.

Bu mücadelede temel hedefim Ülküme, Devletime ve Hükümetine sadakatle hizmet ve onurlu bir insan olma çabasıydı. Bu doğrultuda yaptığım açıklamalar, siyasi faaliyetlerim, köşe yazılarım, görüşlerim dolayısıyla hakaret ve tehditlere maruz kaldım.

Hakkımda gerçek dışı haberler yazıldı ve konuşuldu. Dün olduğu gibi bugün de devletime düşman bazı kirli eller tarafından oluşturulmuş ve kurgulanmış görüntüler siz değerli kamuoyuna sunuldu. Öncelikle bilmenizi isterim ki olayda görüntülerde bütünü ile yalandır.

Nitekim gerek yurt içi, gerekse yurt dışından Emniyet Müdürlüğüne de vermiş olduğum telefon numaraları ve fake hesaplar üzerinden İtibar Suikastine uğrayacağım yönünde uzun zamandır tehditler almaktayım.

Bugün bazı isimsiz sosyal medya hesapları vasıtası ile medyaya servis edilmiş olan hakkımdaki gerçek dışı görüntüler de aldığım tehditlerin neticesidir. Değerli Kamuoyu Mensupları: Özellikle kirli amaçlar için tarafımın odak olarak seçildiği bu görüntülerin ne amaçla yapıldığı izlendiği vakit failleri de bulunacaktır. Tüm sorumlular hakkında yasal süreçleri sonuna kadar takip edeceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım.”

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version