Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Melih Gökçek, Özhaseki ile Acar’ı suçladı: Mansur’u ezer ezer atarım

Melih Gökçek, Özhaseki ile Acar'ı suçladı: Mansur'u ezer ezer atarım


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı iken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Melih Gökçek, Ankara’da seçimi kaybetmelerinden dolayı AKP’nin adayı Mehmet Özhaseki ile anket firması sahibi Faruk Acar’ı suçladı. AKP’nin de hata yaptığını söyleyen Gökçek, bugün seçim olsa Mansur Yavaş’ı ‘ezeceğini’ iddia etti.

Melih Gökçek, Ankara Masası programında konuştu. Yerel seçimlerde AKP hata yaptığı için Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerin kaybedildiğini söyleyen Gökçek, “O bizim AK Partimizin hataları. Yoksa mümkün değil, alamazlardı. Bugün Ben Mansur’la karşı karşıya geleyim. ezer ezer atarım” dedi.

‘ÖZHASEKİ’YE ALTI ÖNERİDE BULUNDUM, DİNLEMEDİ’

Seçim döneminde Özhaseki’ye tavsiyelerde bulunduğunu ifade eden Gökçek “Mehmet Özhaseki aday oldu, kendisine söyledim ben o zaman dedim ki; 7 puan alttasın Özhaseki. Sana dedim bir strateji çiziyorum, 6 tane öneride bulundum. Bunların toplamı 15 puan dedim. 15 puan alma 4 puan al 1 puan öne geçeceksin dedim. Ağzı kulaklarına vardı o dönemde. Ama dediğimi yapmadı” diye konuştu. 

‘İHANET YAPTIĞI DA SONUNDA ORTAYA ÇIKTI’

Gökçek şöyle devam etti: “Yanındaki o hani başka bir partiye danışman olan bir  anketçi bir herif var, Melih’i yanından uzaklaştır, Melih’in sözleri senin aleyhine oluyor filan. Adamı ürküttü ve 4 puan farkla kaybetti. Mansur Yavaş’ı 2 sefer tuş ettim. Melih Gökçek AK Partililerin desteğini kaybetti, seçime girersek oy verenlerin yüzde 18’i kesin Melih Gökçek’e oy vermiyor dedi şu an da başka bir partiye danışmanlık yapan adam. En etkili adamdı. Merkez Karar’a o gidip rapor veriyordu, anketleri o getirip partinin önüne koyuyordu. Millette ona inanıyordu. İhanet yaptığı da sonunda ortaya çıktı.”

Gökçek, Mansur Yavaş’ın kendi hakkında her ay anket yaptırdığını da iddia etti. Attığı tweetler nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “AKP’ye zarar veriyor” diye şikayet edildiğini söyleyen Gökçek “Ben AK Parti’den ömrüm boyunca kopmam” diye konuştu.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version