Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan’a ‘hakaret’ eden Çakıcı olunca dava takip edilmiyor

Erdoğan'a 'hakaret' eden Çakıcı olunca dava takip edilmiyor


Gazeteci Muhammed Vefa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatlarının Alaattin Çakıcı hakkında şikâyetçi olduğu davayı takip etmediğini kaydetti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan’ın avukatlarının duruşmaya katılmaması söz konusu herhangi bir kararın çıkmasını da geciktirdiğini belirtirken, Cumhurbaşkanına hakaret davalarının bu kadar uzun sürmediği ne ifade etti.

Gazeteci Muahmmed Vefa’nın sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle, Alaettin Çakıcı hakkında şikayetçi olmuştu. 3 Şubat günü gerçekleşen duruşmaya Erdoğan’ın avukatları katılmadı.

Erdoğan’ın avukatlarının duruşmayı takip etmemesine rağmen hakaretlerin kamu görevlisine yani cumhurbaşkanına yönelik olmasından dolayı dava re’sen sürüyor.

Erdoğan’ın avukatlarının duruşmaya katılmaması söz konusu herhangi bir kararın çıkmasını da geciktiriyor. Ayrıca Cumhurbaşkanına hakaret davalarının bu kadar uzun sürmediği belirtiliyor.

2017 yılından beri süren davada, şimdi gözler 26 Mayıs tarihine ertelenen duruşmaya Erdoğan’ın avukatlarının katılıp katılmayacağına çevrildi.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version