Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan: Bay Kemal, yakında ikinci nükleer enerji santrali de geliyor; sizin zamanınızda sadece mum vardı, gaz lambası vardı

Erdoğan: Bay Kemal, yakında ikinci nükleer enerji santrali de geliyor; sizin zamanınızda sadece mum vardı, gaz lambası vardı


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kış Kartalı Harekatına ilişkin, “İşte dün gece yine aynı şekilde 3 ayrı noktada hedefleri bombaladık ve bu hedeflerle birlikte hepsi kendilerine kaçacak delik bile bulamadılar.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizi tamamen kendi modeliyle dünyanın en büyük 10 ekonomisi içine sokacak yeni bir atılımın içerisindeyiz” dedi.

 

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu’nda konuşan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben, “Ülkenin en büyük ikinci partisinin başındaki zat çıkıyor, ülkemizin nükleer güç santrali projesini kötülemeye çalışıyor. Eğer arzu ediyorsun Akkuyu uzak değil oraya gidersin bizim santral ne durumdaymış onu yerinde görürsün” diye seslendi.

 

Erdoğan, “Bay Kemal, yakında ikinci nükleer enerji santrali de geliyor. Sizin zamanınızda sadece mum vardı, gaz lambası vardı, biz bunları getiriyoruz. 100 bin megavata Türkiye’nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayal bile edemediğinizi biz gerçeğe dönüştürüyoruz” dedi.

 

“Mevcut enerji kaynaklarımızın 3’te 2’sinden fazlasını son 20 yılda kurduk. Güneş ve rüzgar gibi yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı olarak yatırımlarımız sürüyor… Karadeniz’de keşfettiğimiz doğal gazı inşallah 2023’ten itibaren sistemimize vererek bu alanda da bir rahatlama sağlayacağız.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version