Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Bu hükümet olmasaydı akademisyen olamazdık’ diyen Oytun Erbaş’tan yeni açıklama

‘Bu hükümet olmasaydı akademisyen olamazdık’ diyen Oytun Erbaş’tan yeni açıklama


Deneysel Tıp Uzmanı Prof. Dr. Oytun Erbaş’ın “Pazarcıdan bilim adamı mı olur” şeklinde eleştirilere canlı yayında verdiği cevap tartışma konusu oldu. Erbaş, “Biz Anadolu çocuğuyuz. Eğer bu hükümet olmasaydı bizim öğretim üyesi olma şansımız yoktu” dedi.

Tepkiler üzerine Instagram hesabından açıklama yapan Prof. Dr. Erbaş sözlerine açıklık getirdi. Babasının bankacı olduğu hatırlatılarak ‘yalancılıkla’ itham edilen Erbaş, “Ben dedemin yanında büyüdüm. Ödemiş’te benim pazarcı olduğumu herkes bilir. Babam tayinle şehir şehir gezdi. Ben Ödemiş’te dedemin yanında pazarcılık yaptım. Hatta tıp fakültesi 4. Sınıfta bile pazarcıydım.” ifadelerini kullandı. “Çok mobing yedik. Deneylerimiz engellendi. Çünkü biz yılbaşı kutlamayan, elinde kadeh gezdirmeyen tipleriz. Biz o baskılarla yılmadık ve canavar gibi bir bilim adamı olduk. Sizin başka işiniz yok mu?” dedi.

‘KORONAVİRÜS TEĞET GEÇECEK’ AÇIKLAMASINI SAVUNDU

Salgının başımda ‘Koronavirüs bizi teğet geçecek’ açıklamaları ile tartışılan Prof. Dr. Oytun Erbaş, bu sözlerini TVNET yayınında bir kez daha savundu: “Kesinlikle de öyle oldu. Dünyada ölüm oranlarına baktığınızda ortalamanın altındayız.”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇



ÖNCEKİ YAZIMorgan Stanley: Tarihteki en büyük sıkılaşma geliyor; piyasadan 2,2 trilyon dolar çekilecek
SONRAKİ YAZIFly Pan Am, drink şerbet

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version