Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bakanlar da oraya bakıyor: Erdoğan, Resmi Gazete’yi Türkiye’nin en gözde sitesi yaptı

Bakanlar da oraya bakıyor: Erdoğan, Resmi Gazete’yi Türkiye’nin en gözde sitesi yaptı



Bakanların dahi görevlendirildiklerini medyadan öğrendiği AKP Türkiyesi’nde son aylarda artan görevden almalar Resmi Gazete’nin en çok takip edilen siteler arasına girmesine neden oldu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabinedeki bakanlar ve bürokratları gece yarısı görevden alması Resmi Gazete’yi en çok takip edilen gazete yaptı. Kabine bile değişiklikleri buradan öğreniyor. İnternet trafiği hızla yükselen site, Türkiye’nin en çok takip edilen sitesi oldu.

Türkiye’de gece yarısı en çok takip edilen site Resmi Gazete oluyor. Saatler gece yarısını gösterdiğinde başta bürokratlar olmak üzeri herkes Resmi Gazete’ye bakıyor.

BİRÇOK KİŞİ RESMİ GAZETE’NİN YAYIMLANMASINI BEKLİYOR

7 Ekim 1920 tarihinde kurulan ve 7 Şubat 1921 tarihinden itibaren çıkmaya başlayan Resmî Gazete, 15 Eylül 2018 tarihine kadar basılı olarak yayınlandı. Artık internet üzerinden yayımlanan gazetede meclis ve cumhurbaşkanı tarafından çıkarılan yasa, kararname, yönetmelik, genelge, görevlendirme ve görevden alma gibi kararlar yayımlanıyor. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın son dönemde hızlandırdığı “af” mekanizması nedeniyle Resmi Gazete en çok takip edilen siteler arasına girdi. Türkiye’de birçok kişi artık yayımlanması çoğu gün gece 02.00’yi bulan Resmi Gazete’nin yeni baskısını görmeden uyuyamıyor.

BİR ÇOK BÜROKRATI AFFEDİLME KORKUSU SARDI

Görevden alınmaların arttığı son dönemde birçok bakan, bakan yardımcısı ve bürokratları görevden alınma korkusu sardı. Bakanlar, bakan yardımcıları ve bürokratlar, Resmî Gazete’nin yayınını bekledikleri için birçok geceyi uykusuz geçiriyor. Ankara kulislerinde birçok bürokratın “her an görevden alınabilirim” korkusuyla iş yapmadığı, bu nedenle kurumların iş yapamaz hale geldiği konuşuluyor. Bürokratların görevden alınma endişesiyle belgeleri imzalamadıkları bu nedenle işlerin biriktiği öne sürülüyor.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version