Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bakan Koca: Şiddet suçlularının yeri hapistir

Bakan Koca: Şiddet suçlularının yeri hapistir


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Hastanesi’nde nöroloji uzmanı Dr. Ebru Ergin Bakar’ın saldırıya uğramasıyla ilgili olarak, “Sağlık hizmeti verenleri koruyacak yasal düzenlemeler yakın. Şiddet suçlularını gözümüz uzun süreler görmeyecek. Yerleri hapistir.” dedi.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nöroloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Ebru Ergin Bakar “hastasının ilacını yazmak için raporunu istemesi” üzerine saldırıya uğradı.

Doktorun kafası üç kere masaya vuruldu, boğazına ve yüzüne oturularak, darp edildi.

Yaşanan olaya sosyal medyadan tepki gösteren Ankara Tabip Odası, “artık yeter” başlığı ile mesaj paylaşarak, sağlıkta şiddet vakalarının önlenmesi çağrısı yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli bir doktorun darbedilmesine ilişkin açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Koca, “Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nörolog bir arkadaşımız, görevinin gereği bir davranışı üzerine insanlık dışı şiddete maruz kalmıştır. Sağlık hizmeti verenleri koruyacak yasal düzenlemeler yakın. Şiddet suçlularını gözümüz uzun süreler görmeyecek. Yerleri hapistir.” değerlendirmesinde bulundu.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version