Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Babacan’dan Erdoğan’a yönetemiyorsunuz çıkışı: Beceremiyorsunuz

Babacan’dan Erdoğan’a yönetemiyorsunuz çıkışı: Beceremiyorsunuz


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan elektrik tarife değişiliğine işaret ederek, “Eylül ayında 8,30 olan dolar kuru aralıkta 18’e çıkıp 13’e düşünce “başardık” dediniz. Şimdi de elektrik faturalarına %127 zam yapıp sonra da kilovat hesaplarıyla indirim yapmış gibi gösteriyorsunuz. ” dedi.

Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elektrikte kilovat saat düzenlemesiyle ilgili açıklamasının yer aldığı haberi alıntılayarak” Daha eylül ayında 8,30 olan dolar kuru aralıkta 18’e çıkıp 13’e düşünce “başardık” dediniz. Şimdi de elektrik faturalarına %127 zam yapıp sonra da kilovat hesaplarıyla indirim yapmış gibi gösteriyorsunuz. Ülkeyi algıyla değil bilgiyle yönetin. Beceremiyorsunuz.”

Daha eylül ayında 8,30 olan dolar kuru aralıkta 18’e çıkıp 13’e düşünce “başardık” dediniz.

Şimdi de elektrik faturalarına %127 zam yapıp sonra da kilovat hesaplarıyla indirim yapmış gibi gösteriyorsunuz.

Ülkeyi algıyla değil bilgiyle yönetin. Beceremiyorsunuz. https://t.co/G6a1QMaH9q

— Ali Babacan (@alibabacan) January 31, 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, “Elektrik tarifelerinin yeniden düzenlenmesi için ilgili kurumlarımıza talimat vermiştik. Bu çerçevede, tarifelerdeki 1’inci kademe sınırını günlük 5 kilovatsaatten 7’ye, aylık 150 kilovatsaatten 210’a, milletimizin lehine olacak şekilde yükselttik.” ifadesini kullanmıştı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version