Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Avukatı polislerin gözü önünde darp ettiler!

Avukatı polislerin gözü önünde darp ettiler!


İstanbul Fatih’te Şehit Tevfik Fikret Erciyes Polis Merkezi’nde Avukat Tamer Yılmaz polislerin gözü önünde şüpheliler tarafından darp edilerek burnu kırıldı.

Avukat Tamer Yılmaz, görev için gittiği Şehit Tevfik Fikret Erciyes Polis Merkezi’nde polislerin gözü önünde şüphelilerin saldırısına uğradı.

AĞZIMIZI BURNUMUZU KIRDILAR NERDESİNİZ!

Burnu kırılan avukat Yılmaz sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne çağrıda bulunarak “İstanbul Fatih Sehit Tevfik Fikret Erciyes Polis Merkezinde merkezin bahçesinde polislerin gözü önünde saldırıya uğradım ağzımızı burnumuzu kırdılar nerdesiniz” diye tepki gösterdi.

@barolar @erincsagkan

— Tamer Yılmaz (@avtameryilmaz) February 22, 2022

”İHD EN KÖTÜ KARAKOLLARDAN BİRİ OLARAK GÖSTERİYOR”

Saldırıya tepki gösteren Avukat Hakları Grubu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ‘‘Meslektaşımız Tamer Yılmaz, görev için gittiği Şehit Tevfik Fikret Erciyes Polis Merkezi’nin içinde şüpheli(ler)in saldırısına uğradı. Burnu kırılan meslektaşın ilk tedavisi yapıldı. Bu karakol İHD tarafından en kötü karakollardan biri olarak gösteriliyor.’’ İfadelerini kullandı.

Meslektaşımız Tamer Yılmaz, görev için gittiği Şehit Tevfik Fikret Erciyes Polis Merkezi’nin içinde şüpheli(ler)in saldırısına uğradı. Burnu kırılan meslektaşın ilk tedavisi yapıldı. Bu karakol İHD tarafından en kötü karakollardan biri olarak gösteriliyor. #AvukataDokunma pic.twitter.com/UB0E9Rnu2X

— Avukat Hakları Grubu ⚖️ (@AvukatHG) February 22, 2022

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version