Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sezen Aksu’ya bol tehditli suç duyurusu: Dillerini keseceğiz, kafalarına sıkacağız, hesap soracağız…

Sezen Aksu’ya bol tehditli suç duyurusu: Dillerini keseceğiz, kafalarına sıkacağız, hesap soracağız…


15 Temmuz Gazileri Federasyonu üyeleri, dine hakaret ettiği iddiasıyla sanatçı Sezen Aksu hakkında İstanbul’da Çağlayan Adliyesi’nde duyurusunda bulundu. Açıklama yapan grubun tehditleri dikkat çekti.

Dokuz8haber’den Fatoş Erdoğan’ın aktardığına göre, açıklamada Sezen Aksu için “Köksüz, adına minik serçe dediğimiz, aslında Adem aleyhisselamı yoldan çıkaran Şeytanın yolundan giden” ifadesi kullanıldı.

Şehitlere dil uzatıldığını savunan federasyon üyeleri, “Asla laf söyletmeyiz. Onlara laf söyleyenlerin dillerini keseceğimizi buradan ilan ediyoruz” denildi.

?Sezen Aksu hakkında tehditlerle suç duyurusunda bulunuldu

?15 Temmuz Gazileri Federasyonu Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulundu ve Çağlayan Adliyesi önünde tehditlerle basın açıklaması yaptı:

?”Laf söyleyenlerin dillerini keseceğiz”#dokuz8/@puleragema pic.twitter.com/k9yI5HuyRg

— dokuz8haber (@dokuz8haber) January 22, 2022

‘BEYİNLERİNE SIKACAĞIZ’

Açıklamada, “İçişleri Bakanımızın da dediği gibi, ‘beyinlerine sıkacağız, kafalarına, inlerinde hepsini ezeceğiz. Dağda, PKK’yı Kandil’de nasıl eziyorsak, onları savunanlara da bunu bir defa daha söylüyoruz” ifadesi kullanıldı.

Serbest Görüş:

 

‘BUGÜNDEN SONRA…’

Açıklama şu ifadeler kullanıldı: “Bugünden sonra dinimize, imanımıza, mukaddesatımıza dil uzatanlar bilsinler ki biz eski Türk milleti değiliz. Dev uyandı. Bu Türkiye eski Türkiye değildir. Herkes aklını başına alıversin, bunu buradan öneriyoruz.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version