Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Şenyaşar ailesinden Gülistan Doku mesajı: Sadece adalet istiyoruz

Şenyaşar ailesinden Gülistan Doku mesajı: Sadece adalet istiyoruz


Urfa’nın Suruç ilçesinde AKP’lilerin saldırısında hayatını kaybeden aile fertleri için mücadele veren Şenyaşar ailesi Adalet Nöbeti’ni sürdürüyor. 14 Haziran 2018’de AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde 9 Mart’ta başlattığı Adalet Nöbeti 307’nci gününe girdi.

Hafta sonu olması nedeniyle eylemlerini evinde sürdüren Şenyaşar ailesi, sosyal medya hesabından, 5 Ocak 2020’de Dersim’de kaybolan ve 2 yıldır bulunmayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’nun ailesinin Tunceli Adliyesi önündeki nöbet eyleminin fotoğrafını paylaşarak yaşanan mağduriyetlere dikkat çekti.

İLGİLİ HABER

Gülistan Doku’nun ailesi Dersim Adliyesi önünde oturma eylemi başlattı

Kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku’nun ailesi, kızlarının akıbetini öğrenmek için Dersim Adliyesi önünde oturma eylemi başlattı.

GÜLİSTAN DOKU’NUN AİLESİNE DESTEK MESAJI

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Doku için açılan hesabı etiketleyen Şenyaşar ailesi şu mesajı verdi:

“Ne kimseye hakaret ediyoruz ne de halkı kin ve düşmanlığa sevk ediyoruz. Sadece yetkililere sesimizi duyurmak istiyoruz. Üstünleri korumayı bırakın! Katliamı yapanlar dışarıda, mağdurlar adliye önünde, sadece adalet istiyoruz.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version