Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Selçuk Bayraktar’dan MIT profesörüne: Sözüm ona bir akademisyen

Selçuk Bayraktar’dan MIT profesörüne: Sözüm ona bir akademisyen


Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki savaşta kullanılması tartışma konusu olan insansız hava araçlarının üreticisi Baykar’ın yöneticisi Selçuk Bayraktar, “Biz topraklarımızı geri aldık Bundan da ancak gurur duyarız” ifadesini kullandı.

Selçuk Bayraktar’ın da eğitim gördüğü Massachusetts Institute of Technology’de fizik profesörü olarak görev yapan İsveç kökenli ABD’li Max Tegmark, Handelsblat gazetesine açıklamalarda bulundu. Yandaş Sabah gazetesi tarafından aktarılan habere göre, Tegmark, “Selçuk Bayraktar’a burada eğitim verdiğimiz için utanıyorum” ifadesini kullandı.

‘TOPRAKLARIMIZI ALDIK’

Selçuk Bayraktar, Tegmark’e sosyal medya üzerinden cevap erdi. Bayraktar,  “MIT’de görevli ismini ilk defa duyduğum sözümona bir akademisyen, Karabağ Hrkt. döneminde, bir mülakatta “Selçuk Bayraktar’a eğitim verdiğimiz için utanıyoruz“demiş. Utanmanız gereken yaptığınız soykırım ve katliamlardır. Biz topraklarımızı geri aldık. Bundan da ancak gurur duyarız!” ifadesini kullandı.

MIT’de görevli ismini ilk defa duyduğum sözümona bir akademisyen,Karabağ Hrkt. döneminde,bir mülakatta “Selçuk Bayraktar’a eğitim verdiğimiz için utanıyoruz“demiş

Utanmanız gereken yaptığınız soykırım ve katliamlardır

Biz topraklarımızı geri aldık
Bundan da ancak gurur duyarız!

— Selçuk Bayraktar (@Selcuk) January 17, 2022


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version