Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Şampiyon boksör Ünsal Arık, ‘Biletimi aldım, Türkiye’ye geliyorum’ paylaşımı yaptı

Şampiyon boksör Ünsal Arık, ‘Biletimi aldım, Türkiye’ye geliyorum’ paylaşımı yaptı


Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık (41) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Evet kafam çok bozuk biletimi aldım. 26 dava altı tutuklama geliyorum. Bir de bedelli askerliği yatırmadım onun yüzünden de tutun.” ifadelerini kullandı.

Paylaşım üzerine hakkında yorum yapan takipçileri Ünsal’ı kararından vazgeçirmeye çalıştı. Modacı Barbaros Şansal, “Delirme! Linç ederler” derken, Almanya eski Federal Milletvekili Av. Memet Kılıç, “Gitme, onları sevindirme!” uyarısı yaptı. Serkan Tanyıldızı adlı bir kullanıcı ise, “Nereye geliyorsun gözünü sevdiğim, gelme sakın hava alanında neler yaşadı bu ülkede Barbaros Şansal, saldıranları da serbest bıraktılar! Zamanı değil şimdi hiç gerek yok şu anda böyle bir aksiyona, Almanya’da olduğunda daha çok faydan var muhaliflere ve gençlere emin ol buna..!” dedi

Evet kafam çok bozuk biletimi aldım 26 dava altı tutuklama geliyorum ?

Bir de bedelli askerliği yatırmadım onun yüzünden de tutun pic.twitter.com/aqgTkFNHKJ

— Ünsal M. Arık (@UensalArik) January 11, 2022

BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Şampiyon sporcu Ünsal Arık, geçtiğimiz yıllarda Avrupa’daki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin (DİTİB) faaliyetlerini, AKP ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı eleştirdiği için hedef yapılmış ve aracının camına bir zarf içinde kurşun bırakılmıştı. Arık, “Kurşunlu” ölüm tehdidi yapanların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sempati duyan kişiler olduğu iddiasında bulunmuştu.

GİYDİĞİ TİŞÖRT YÜZÜNDEN HEDEF ALINDI

Herşeyin 2014 yılında Edirne’de çıktığı turnuvada giydiği “Bu ülke Atatürk’ün Tayyib’in değil” tişörtüyle başladığını söyleyen Almanya doğumlu şampiyon boksör, “Kimse beni satın alamaz, kimseden korkmuyorum. Devletimi, milletimi, ülkemi çok seviyorum. Bu ülkeyi Atatürk kurdu, Atatürkçüyüm. Ben ülkem bölünsün, toplum bölünsün istemiyorum. Sözde demokrasi için geldiler. Ancak asıl hedefleri Atatürk’ün cumhuriyetini yıkıp, yerine şeriat devleti kurmak. Hak, hukuk, adalet ve insan hakları için mücadele veriyorum, bu sebeple korkum yok. Kimse beni parayla satın alamaz, ben şerefimi ve namusunu sokakta bulmadım” ifadelerine yer vermişti.

ALMANYA’DA DOĞDU, ŞAMPİYON OLDU

Der Boss (Patron) lakaplı Ünsal Mukadder Arık, 1980 yılında Regensburg’ta (Almanya) doğdu. 1,76 boyundaki Arık, 27 yaşında başladığı boks sporunda 33 kez ringe çıktı. Bunlardan 26’sını nakavtla olmak üzere 31’ini kazanan Arık, iki karşılaşmadan ise mağlup ayrıldı. Arık’ın başta IBF Avrupa Şampiyonluğu ve WBC Asya Şampiyonluğu olmak üzere bir dizi uluslararası boks ünvanı bulunuyor.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version