Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Öğrenciler kavga etti, veli okulu baltayla bastı

Öğrenciler kavga etti, veli okulu baltayla bastı


İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde öğrenciler arasında kavga çıktı. Bir veli çocuğunun bıçakla tehdit edildiğini öne sürerek baltayla okula geldi. Hakkında adli işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılan veli, tepkiler artınca savcılığın talimatıyla tekrar gözaltına alındı.

BALTAYLA SINIFLARI GEZDİ

Olay Gaziosmanpaşa’daki Yüksel Kaya Mesleki Eğitim Merkezine baltayla gelen E.Y, çocuğuna bıçak çekildiğini iddia ederek sınıfları gezdi ve kavgaya karışan öğrencileri bulamayınca okuldan ayrıldı.

AA’nın aktardığına göre ihbar üzerine mesleki eğitim merkezine giden polis ekipleri, kimliğini tespit ettikleri şüpheliyi Poligon Caddesi’nde gözaltına aldı. E.Y’nin okula götürdüğü balta da ele geçirildi.

“Mala zarar verme, tehdit, hakaret ve kasten yaralama” suçlarından adli kaydı olduğu tespit edilen ve hakkında “silah bulundurma” suçundan işlem yapılan E.Y, adli makamlarca serbest bırakıldı.

Serbest Görüş:

 

Ancak olay sonrası tepkiler dinmeyince savcılık tekrar zanlı ile ilgili yakalama gözaltı kararı çıkardı. Polis ekiplerince yeniden gözaltına alınan E.Y’nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version