Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu: Lütfen çocukla ilgili paylaşım yapmayın, kötü söz söylemeyin

Kılıçdaroğlu: Lütfen çocukla ilgili paylaşım yapmayın, kötü söz söylemeyin


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından çağrıldığı kürsüde kendisine ‘hain’ diyen çocukla ilgili olumsuz paylaşıma bulunulmamasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da toplu açılış töreninde kürsüye bir çocuğu davet etti. Mikrofonu eline alan çocuğun Kılıçdaroğlu için ‘Hain Kılıçdaroğlu’ ifadesini kullandı. Bu ifadeye Erdoğan ve beraberindekiler gülümsedi. Daha sonra Erdoğan tarafından çocuğa oyuncak araba hediye etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!” dedi.

Serbest Görüş:

Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 21:00’da sosyal medyadan açıklama yapacağını belirterek, “Bu akşam saat 21.00’de, Sarayın bana atadığı trollerimi ve ayrıca, Türkiye’nin tüm trollerini davet ediyorum. Konuşacaklarımız var Sevgili halkım, siz de gelin şahit olun. Burada buluşmak üzere” ifadesini kullandı. 

İYİ PARTİLİ AYDI: REZALETTE SON PERDE

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, çocuğun Kılıçdaroğlu için ‘hain’ ifadesini kullanmasına tepki göstererek, ‘Rezalette son perde” başlığıyla şu paylaşımı yaptı: “20 yıldır Trabzon’a söz verdikleri demiryolunu, lojistik merkezi, yatırım adasını, 2.pisti ve Bakan olarak projesini hazırlattığım güney çevre yolunu yapıp açamayanlar, masum bir çocuğu siyasetlerine alet edip; rezaletin son perdesini açtılar.” dedi.

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version