Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu Erdoğan’a seslendi: Mütevazılık yapmışsın; bugün yaşadıklarımızın sebebi 1970 petrol krizidir de diyebilirdin

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a seslendi: Mütevazılık yapmışsın; bugün yaşadıklarımızın sebebi 1970 petrol krizidir de diyebilirdin


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2001 krizinin etkisinin devam ettiğini savunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a seslendi: “‘Bugün yaşadıklarımızın sebebi 1970 petrol krizidir’ de diyebilirdin.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan “2001 krizinin faturasını bugün ödemeye devam ediyoruz” demişsin. Mütevazilik yapmışsın. “Bugün yaşadıklarımızın sebebi 1970 petrol krizidir” de diyebilirdin” dedi.

 

Kılıçdaroğlu, “Bugün yaşananların, senin ekonomist olduğun sanrılarınla hiçbir ilgisi yok” ifadelerini kullandı.

 

Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

 

“Sana ve şürekana Allah akıl fikir versin; ülke yönetiyorsunuz sizler!”

 

“Erdoğan “2001 krizinin faturasını bugün ödemeye devam ediyoruz” demişsin. Mütevazilik yapmışsın. “Bugün yaşadıklarımızın sebebi 1970 petrol krizidir” de diyebilirdin. Hatta “O dönem aman petrol canım petrol çağrımıza uyulsaydı, bugün bunların hiçbiri yaşanmazdı” da diyebilirdin.

 

Bugün yaşananların, senin ekonomist olduğun sanrılarınla hiçbir ilgisi yok. Sana ve şürekana Allah akıl fikir versin; ülke yönetiyorsunuz sizler!”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version