Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İBB’den Soylu’ya ‘maaşlı gazeteciler’ yanıtı: İnşallah bu kez ispat eder

İBB’den Soylu’ya ‘maaşlı gazeteciler’ yanıtı: İnşallah bu kez ispat eder


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) bazı gazetecilere maaş verdiğini öne sürdü.  İBB Sözcüsü Murat Ongun, Soylu’nun A Haber’deki, “Bazı gazetecilere her 15 bin lira, bazı gazetecilere her ay 30 bin lira maaş bağlamak sizi haklı çıkarmaz.” şeklindeki sözlerine, “İnşallah bu kez ispat eder.” karşılığını verdi.

Bakan Soylu, ‘terörle iltisaklı çalışanlar’ incelemesine ilişkin soruşturmanın devam ettiğini belirterek, “Bazı gazetecilere maaş vermek sizi haklı çıkarmaz. Teftiş CHP’li belediyelere özgü değil. İçişleri, birçok belediyede 2 bin 32 soruşturma yaptı. İBB’nin bu personellerin geçmişini bilmeme ihtimali yok.” dedi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Soylu’nun iddialarına sosyal medyadan yanıt vererek, “Bakan bu akşam da AHaber’de “ciddi” iddialarda bulundu. İnşallah bu kez ispat eder.” ifadesini kullandı.

Serbest Görüş:

 

SOYLU’NUN ESKİ İDDİALARINI HATIRLATTI

Bakan Soylu’nun daha önceki iddialarını hatırlatan İBB Sözcüsü Ongun Twitter’da şu paylaşımı yaptı:

“İptal edilen 31 Mart 2019 seçimi için de Sn. Bakan iddialı konuşmuştu ve “Tam da bu kadar ciddi iştir.” demişti. Sonuçta 1 kişi bile ceza almadı. Sn. Bakan bu akşam da AHaber’de “ciddi” iddialarda bulundu. İnşallah bu kez ispat eder. Videoyu izleyerek karar verebilirsiniz.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version